Virus rakkausrunossa!

Ihmettelin sähköpostitse saamaani rakkausrunoa. Viestin lähetysaika on 20.04.2006 klo 00.00. Tuntematon lähettäjä lienee ihan supisuomalainen, sillä runossa on kielen hallinnan kantamaa tunnetta.

Viestin muoto on sen verran erikoinen, että roskakoriin heittämisen sijasta kysyin it-tuelta kännyköitse, onko tuollaista virusta liikkeellä. Hän neuvoi avaamaan lähdetiedot ja etsimään sieltä viestin otsikosta, mitä lukee pisteen jälkeen siinä kohdassa, jossa on tiedoston kolmemerkkinen tunnus. Piste ja tiedostotunnus (.scr) löytyivät viestin otsikosta (subject-kohdasta) niin kaukaa, että tavallinen sähköpostin käyttäjä jättää sen kyllä katsomatta.

Otsikko on todella tolkuttoman pitkä, itse asiassa koko runon mittainen. Sitten on vielä pitkä tyhjä väli, ennen kuin virustiedoston tunnus löytyy.

Runo, joka on viestin otsikkopalkissa kokonaan, on tälläinen (ja tosiaan ilman ääkkösiä):

Etsin sita oikeaa miljoonien joukosta,
eika minulla ole muita vaatimuksia, kuin etta se olisit sina.
Rakastan sinua vahemman tanaan kuin huomenna,
mutta enemman kuin eilen.

One Response to “Virus rakkausrunossa!”

  1. Olen hiukan ihmeissäni. Täällä kommenttiosassa kummittelee merkintä yhdestä kommentista, jota ei näy missään. Tämän kommentin tarkoitus on näkymättömän kommentin korvaaminen. Jos komenttien lukumäärä ja luettavissa olevien kommenttien määrä ovat tämän jälkeen yhtä suuret, olen onnistunut.

Leave a Reply