Uusi vuosi, uusi ilme

Olen muutaman päivän ajan etsinyt mieleistäni valmista sivupohjaa tälle blogilleni. Löysin sellaisen eilen. Melkein.

Myös it-tukeni Antti-Juhani vietti taas eilen ystävällisesti pitkän aikaa netti-päiväkirjani parissa. Ensin hän päivitti tähän WordPress 2.0:n ja sitten vihreän sivuotsikkopalkin. (Kiitos!)

Tämän kaiken toteuttamiseen on kuulunut myös lukuisia lyhyitä puheluita, esimerkiksi tämmöisiä: “Hei, katso nyt sivuasi!” “Hei, hyvä. Onnistuvatko kommentit ja viitteet tähänkin palkkiin?” “Joo. Moi.” “Moi.”

Toki Antti-Juhani hyötyi tuosta kaikesta vähän itsekin. Hän ikään kuin harjoitteli minun suomenkielisellä blogillani ja pääsi sitten sujuvasti tekemään muutokset omaan kansainväliseen blogiinsa. Naamallisen yläpalkin hän toki teki ensin itselleen ja sitten suitsait minulle. (Kiitos jälleen!)

Vuosi alkoi tälleenkin mainiosti.

Leave a Reply