Voitto kotiin!

http://antti-juhani.kaijanaho.info/kuvia/2005_nanowrimo_winner-mmmt.jpg

Yksi marraskuuni haasteistani eli NaNoWriMo sai minulta arvoisensa vastauksen. Voitin tänäkin vuonna. Kirjoitin suomeksi kirjallista fiktiota otsikolla “Vaikka kuinka paljon”. Tekstiä valmistui 54536 sanaa, joten 50000 sanan tavoite ylittyi mukavasti. Marraskuisten kiireiden vuoksi en ole kirjoittanut ihan joka päivä, enkä aina raportoinutkaan kaikkien päivien kirjoitustuloksista. Tänä viimeisenä kampanjapäivänä 30.11. noin klo 23:53 annoin tekstin järjestäjille mitattavaksi. Ei siis jäänyt ihan viime tippaan. Käsikirjoitus on raakile, jossa idea kirjan juonesta on sanailtu alusta loppuun, vaikkakin kömpelösti ja paikoitellen todella hatarasti. Tulos on kokonainen kirjan idean ensimmäinen konkretisointi, jonka työstämistä voin jatkaa omaan tahtiini.

4 Responses to “Voitto kotiin!”

 1. […] Pps. My mother won, too. Conga rats! […]

 2. Kari says:

  Onneksi olkoon!!

 3. Maija says:

  Antti-Juhanille:
  Mukavaa, että pääsimme molemmat voitokkaasti maaliin.
  Tämä lämmittää äidin sydäntä.

  Karille:
  Kiitos onnitteluista.
  Huomasithan, että blogiisi on nyt linkki palkistani?
  Ajattelin, että se voisi tuntua pojastamme kotoiselta.
  Terkkuja Äänekoskelle kotiväellesi.

 4. Kari says:

  Huomasin. Kiitos. Minun linkkini sinun plogiisi onkin näköjään vanhentunut. Pitää päivittää.

  Ja kiitos terveisistä, menevät perille. Ja terveiset sisaruksillesi.

  kari

Leave a Reply