Blogeissa on valokuvia Pirkanmaalta

Löysin blogistanista pienellä vaivalla nipun yhden Tampereen pormestariehdokkaan tarjoamia valokuvia Pirkanmaalta. Ne liittyvät tuon kansanedustajan polkupyöräretken päiväkirjaan. Se taas puolestaan on Oraksen nettipäiväkirjassa tarjolla tuoreimpana viikkokatsauksena, vaikkakin kahdelta viime viikolta.

Pinserilläkin on valokuvakansio, mutta erityisesti Napsijan Pirvi-kuvat ovat ihan varmasti Pirkanmaalta, sillä tunnen porukan. Yhdestä muusta Pinserin linkistä löytyy pian vuoden täyttävä maisemakuva valottamassa näköalaa Pirkanmaan kauneuteen: Mobilian ranta, Kangasala.

Kotiseutuhenkisenä tamperelaisena katsastin tähän samaan syssyyn myös ihan täältä meiltä Tampereelta blogattuja kuvia. (Onhan Tamperekin toki Pirkanmaata, joten tämä keskitys sopii kyllä juttuun juuri nyt.)

Tampereella kirjoitetaan aika paljon blogeja. Ainakin blogeja, joiden hakusanana on Tampere on juuri nyt 89. Kuvia ei ole yhtä runsaasti, mutta tähän sopii kuitenkin jokunen valokuvallinen bloginäkökulma.

Minulle uusi tuttavuus on Tampereelta, meinaan. Se on blogi, jossa on hyviä kuva-artikkeleita Tampereelta. Laitanpa tähän näytiksi linkit juttuihin nimeltä Tarinaa Tammelasta ja Itsenäisyydenkatua.

Löysin vielä kaksi muutakin Tamperetta kuvaavaa blogia. Tampereen luonnon jäljillä on blogi, jossa on aivan ihania luontokuvia, vettä, lintuja ja maisemaa monenmoista. Sivun palkissa oli linkki toiseen mainioiden Tamperetta näyttävien kuvien blogiin nimeltä Tampere tennareiden alla.

Tampereen kaupungillakin on kuvablogi: Tampere-kuvat. Blogi kuuluu suosikkeihini, mutta en ole katsonut sitä tätä ennen muutamaan viikkoon. Se johtuu siitä, että jostain syystä blogi ei ole päivittynyt. Siellä on nyt tuoreimpana kuva yli kuukauden takaa: kuvassa on osan päivää ajassa pysyvä aurinkokello.

Leave a Reply