Peliuutisia, taas

Kotipingviinissäni on sellainen vapaakenttä-pasianssi, joka tilastoi vain sen, pääsenkö pelin loppuun vai en. Se ei välitä, kuinka monta kertaa jaan kortit uudelleen näytölle. Kunhan en lopeta peliä kesken, minusta tulee voittaja jopa kymmenien epäonnistuneiden ratkaisuyritysten jälkeen onnistuessani.

Olen pelannut varmaan jo tuhat peliä suunnilleen vuoden aikana ja voittanut kaikki. Nopein peli on kestänyt vähän yli minuutin (1 min 11 sek). Keskimääräinen onnistuneen pelin aika on jossain kahden ja 2,5 minuutin välillä. Joka kolmas peli menee ensimmäisellä jaolla läpi, toinen kolmannes vaatii pari yritystä ja loput pelit vaihtelevat kolmen ja jopa kolmenkymmenen yrityksen välillä.

Kolmekymmentä saman pelin yritystä voivat olla kaikki parin minuutin mittaisia, mutta silti tuon jaon voittamiseen menee yli tunti. Onneksi niitä ei tule usein, sillä 100 prosentin onnistumistulosta ei mielellään riko. Minä en ainakaan anna periksi ennen kuin onnistun.

Leave a Reply