Kiitollisena

Kiitos kommenteista sairaala-ajan blogimerkintöihini.

Kiitos Minnalle siitä, että kävit kotisairaala-aikanani parikin kertaa puolestani ostoksilla, joten syömistä on riittänyt. Kiitos Minnalle siitäkin, että huolehdit suuren osan tiskipöytäni astiakertymästä puhtaaksi. Ystävän apu on tullut todelliseen tarpeeseen.

Kiitos pojalleni Antti-Juhanille siitä, että tulit Jyväskylästä tänne ihan varta vasten peittämään ullakovarastokoppini tavarat heinäkuun viimeisenä päivänä. Tämän talon kattoremontti alkoi elokuun ensimmäisenä päivänä ja jatkuu lokakuun loppuun. Kiitos Antti-Juhaille siitäkin, että viivyit täällä Tampereella yön yli ja olit saattamassa siirtymiseni Tampereen yliopistollisesta sairaalasta kotisairaalaan. Äiti kiittää myös tämän blogin päivitysavusta kovimman kivun aikaan.

Kiitos sisaruksilleni Laurille, Arvolle, Annille, Matille ja Pekalle tekstareista ja puheluista, tavataan Matin 50-vuotissynttäreillä elokuun puolenvälin jälkeen! Tulen sinne poikani kanssa.

Kiitos Eilalle tekstareista, sähköpostiviesteistä ja puheluista, samoin puhelusta ja tekstarista Jerellekin. Ilmeisesti mekin tapaamme 18.8. Päijät-Hämeessä.

Kiitos kaikille muillekin minua paranemaan kannustaneille. Kyllä tämä tästä lutviutuu, napsin vain kiltisti antibioottini ja maitohappobakteerini vielä 9 vuorokautta.

Leave a Reply