Luopumisen haikeutta

Olen äskettäin jättänyt pyrkimättä kahteen johtokuntaan, enkä pyri kolmanteenkaan tämän viikon perjantaina. Saa nähdä, milloin ja miten vastaisuudessa puurran, jos tai kun puurran.

Olen tämän vuoden loppuun asti Vihreät Naiset ry:n hallituksen varajäsen, samoin Pirkanmaan Vihreä Liitto ry:n hallituksessa. Jälkimmäisessä minua tarvittiin myös kokouksissa. Näiden tehtävien rasittavuus ei ole suuri, mutta silti viime aikoina liikaa minulle, vaivaini väsyttämälle. Ensi vuoden hallituksiin en kuulu, pitemmälle en osaa ennustaa.

Perjantaina valitaan Tampereen Seudun Vihreät Naiset ry:lle uusi hallitus. Nykyisenä puheenjohtajana poden syyllisyyttä syrjään vetäytymiseni vuoksi. Olenhan viime aikoina levännyt noista TASVINA ry:n puheenjohtajan tehtävistä samoin kuin kaikista muistakin mieliteoistani. Toisaalta, ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin: minun uupumukseni on tehnyt sijaa muiden aktiivisuudelle. Onneksi.

Jatkan lepäämistä. Harjoituksen vuoksi (ja näkyäkseni edes tätä kautta sukulaisille, ystäville, yhteistyökumppaneille, ynnä muille) teen näitä nettipäiväkirjamerkintöjäni. Tämä, niin kuin kaikki muukin mielityö, on näinä monenmoisten uupumisteni aikoina hitaasti etenevää ja voimia koettelevaa.

Sähköpostilaatikkoon katson nykyisin vointini mukaan, joskus katsastusväli venyy aika pitkäksi, mutta eilen ja tänään olen katsonut, mitä minulle on viestitetty.

Tänään alkuillasta poimin TASVINA ry:n todennäkoisen tulevan pj:n sähköpostiviestistä pari ilmoitusta, jotka laitoin TASVINA ry:n sivulle. Syyskokouksen (pe 23.11.) lisäksi siellä on tiedot myös KuntaNaistapaamisesta (la 1.12.) Nostalgiassa.

Leave a Reply