Päiväni ovat pidentyneet

Nyt minulla on meneillään henkilökohtainen kevätpäiväntasaukseni viikko. Olen nimittäin jo viidettä vuorokautta jaksanut pysytellä hereillä 12 tuntia ihan päiväsaikaan, suunnilleen klo 6-18.

Toivottavasti päiväni pitenee hiljalleen entisestään. Sen lisäksi tarvitsen hiukan lisää puhtia, tuhtiutta, ytyä ja sisua, jotta saisin päivittäin jotain muutakin aikaan kuin yhden asiointikäynnin ja jonkin verran luentaa.

Tänään kävin viemässä Minnalle korin ja ämpärin, joissa hän kuskasi elokuussa astioitani pesuun ja sitten puhtaina takaisin. Löysin nuo astiainkuljetusvärkitt viime viikonloppuna kotia siivoillessani ja tiistaina muistin, mistä ne ovat kotoisin.

Sovimme puolimatkaan tavaranvaihdon ja joulukahvit.

Olin aika väsynyt saapuessani Tullintorille sopimaamme kuppilaan, mutta piristyin kahvittelun ja kivan keskustelun myötä. Seuraavan rupattelutuokion sovimme alustavasti helmikuulle.

Joulumainoksista muistin, että ainakin lapsukaiselleni olen ajatellut lähettää joulupaketin, jotain aikamiehelle sopivaa, lämpimin jouluterveisin äiti, ja silleen. Kiertelin vähän kotimatkalla ja poikkeilin puoteihin. En kerro mitä löysin, mutta aion tehdä paketin tänään.

Vien paketin postiin vasta huomenna. Se käynee sujuvasti matkalla (mutkan kautta) virastotalolle Kadunnimitoimikunnan joulukahvein höystettyyn kokoukseen. Kokous on torstaina puoliltapäivin, joten saa nähdä, josko jaksan käydä illalla Tavin kokouksessa ja pikkujoulussa. Siis huomenna.

Tänään oletan valvovani taas 12 tuntia eli tuonne iltakuuteen. Jännittää vähän, kuinka käynee.

Leave a Reply