Vähän epätasaista vielä

Toissapäivänä valvoin päivällä klo 9-18. Eilen valvoin myös kaksitoista tuntia, mutta aikaisemmin, klo 4.30- 16.30. Yö oli silloin lyhyt, vain 10,5 tuntia.

Kävin eilen tosiaan Kadunnimitoimikunnan kokouksessa, oli kivaa ja kahvi torttuineen maistui hyvältä. Kävelin saman tien asioilla kaupungilla. Kotiin päästyäni olin tosi väsynyt, eikä unen tuloa tarvinnut odotella. Ajattelin herätä pienten unien jälkeen Tavin kokoukseen tai ainakin pikkujouluun tuohon lähelle Veganissimoon, mutta toisin kävi.

Heräsin tunti puolen yön jälkeen, otin hiukan voileipää, kävin pikkulassa, luin viitisen sivua Irving Wallacen kirjaa Ihme ja nukahdin. (Ostin Ihmeen Tampereelta kirppikseltä, mutta eo. linkki vie ilmeisesti Pirkkalan kirjaston Ihmeeseen.)

Nukuin viime yönä siis ensin yhden yöllisen (yli 8 tuntia) ja sitten parin valvetunnin jälkeen toisen yöllisen (yli 8 tuntia) tähän perjantaihin aamu yhteentoista. Kahdet pitkät unet saman yön tietämissä olivat suloisia, mutta unelmat pysykööt salaisuuksina.

Heräsin lapsukaiseni Antti-Juhanin puheluun. Juttelimme hänen blogiin kirjoittamastaan valtuusto-jutusta ja sen saamasta hassusta kommentista. Niinpä niin, sukunimiä luetaan usein vain suurinpiirtein.

Myöhäisen aamiaisen jälkeen sain äsken puhelun asunnonvälittäjältä. Sovittiin myyntiesittelystä täällä, tietenkin.

Nyt minun kannattaa tosiaan jatkaa siivoamista, sillä sunnuntaina tulee jo ostajaehdokaskin asuntoa katsastamaan. Tämä ehdokas ostaisi asunnon vuokralaisineen, joten voisin jatkaa kodin pitämistä tässä entiseen tapaan. Nykyisellä yhä epävakaalla vireystasolla asumisen pysyvyys tuntuu minun kannaltani paremmalta ratkaisulta kuin unentokkurassa muuttaminen.

Nukuttaa vieläkin, mutta yritän pysytellä valveilla ainakin alkuiltaan asti.

Leave a Reply