Yöunet vain 8 tuntia, lopultakin

Väsyttää, mutta olen pysynyt sinnikkäästi valveilla aamuviidestä. Heräsin siihen aikaan ja nousin lukemaan Ihmettä (sitä Irving Wallacen kirjaa, josta olen maininnut). Kyllä se aamiaisseuraksi kelpasi. Yöunta kertyi kahdeksan tuntia.

Unikuvat eivät olleet kivoja, joten en kerro niistä.

Ehkä minun pitäisi yhä nukkua aina kun nukuttaa. En ole tehnyt niin. Valvoin eilen kymmenisen tuntia, vaikka minua väsytti klo 11 tapahtuneesta heräämisestä asti. Pysyin eilisen alkuillan valveilla katsomalla ensin JIM-kanavalta täytekakkujen tekemistä, sen jälkeen pikkurahalla remontoimista ja lopuksi julkisivuremontointia. Vaihdoin iltakahdeksalta MTV3-kanavalle nähdäkseni, kuka on tämän vuoden suurin pudottaja. Suosikkini voitti, onnea.

Vielä noita teeveelaihduttajia enemmän arvostan Painoarvokasta, joka kilpailee sinnikkäästi itsensä kanssa ja pyrkii pysyvään elämäntavan muutokseen.

Itse en saa millään painoani satasen alapuolelle, mutta ei se siitä ole pitkään aikaan ylemmäskään pyrkinyt. Ehkä joku gramma voisi kadota, kun kannan muutaman kassillisen roskapaperia takapihalle paperinkeräyslaatikkoon, siivoan lattiat ja muut pinnat sekä tiskaan ja kaapitan astiat.

Jos jaksan kaiken tuon huuskollaamisen tänään, voisin nautiskella sunnuntain. Siis mikäli sunnuntai-iltaisen asuntoesittelyn odotus ei satu jännittämään niin kuin viimeksi.

Leave a Reply