Kävelyllä kaupungilla

Kävin eilen kävelyllä kahteen kertaan. Kummallakin kerralla oli ohjelmassani ensin asiointia, josta oli helppo sitten asettua kaupungille kävelytunnelmiin. Päivällä hoidin itseäni ja ostokset, illalla yhteisiä asioita. Tapasin kummallakin reissulla kivoja ihmisiä.

Kukapa näitä muuten luettelisi, mutta minun kohdallani tämä on saavutus: minä tosiaankin olen voittanut nykyisten vaivojeni elämää lamaannuttavan vaikutuksen. Voimistun. Tulen takaisin ihmisten ilmoille.

Tänään menen iltapäivällä kokoustamaan ja sen jälkeen taas kävelylle.

Tässä on kolme valokuvaa eiliseltä päiväkävelyltä. Tosin tässä vaiheessa olin istuskellut bussipysäkin penkillä, katsellut talven kaunista harmautta ja koonnut voimia jatkaakseni matkaa.

05022008017.jpg

05022008018.jpg

05022008019.jpg

Leave a Reply