Missä ovat lumiukot ja täysikuu?

Lumiukot ovat eri puolilla Suomea osoittamassa mieltään päästövähennyslain puolesta. Tapahtuma on myös Tampereen kaupungin tapahtumakalenterissa. Taidanpa itsekin käydä Keskustorilla katsomassa, miten voin osallistua klo 12-18 järjestettävään tapahtumaan.

Teenkö oman lumiukon? Suosiikohan iltapäivän sää uusien lumiukkojen syntymistä? Tämän aamun seitsemän tamperelaista pakkasastetta ovat kylläkin suosiollisempia jo olemassa oleville lumesta valmistetuille olennoille. Aurinkokin paistaa kauniin siniseltä taivaalta. On mainio talvinen ulkoilusää, on sitten lumiolento tai vaan tavallinen ihminen.

Kuukin kumottaa kohtsillään ihan täytenä. Tällä kertaa on hieman erikoisempi kuutamon hetki tulossa. Kuu nimittäin menee auringolta piiloon maapallon taakse – tai jotain sellaista. Kyseessä on täydellinen kuunpimennys. Se ei kuitenkaan ole vielä tämän päivän tai ensi yönkään asioita.

Leave a Reply