Kävelyllä

Talven jälkeen hieman runsaampaan kävelyyn palaaminen kipeyttää kinttuja, mutta senkin uhalla: kevät kutsuu. Jotkut palaavat keväisin jopa pyöräilyn pariin, mutta varmaan kipeytyvät kevätpakarat kestää siinä missä kinttukivutkin. Minä kuljeskelen silloin tällöin kaupungilla ja joskus jopa kuvaan kännykkäni kameralla maisemia. Torstaina Tammerkosken rannalla käyskennellessäni haikailin mielessäni itselleni miehistä kävelyseuraa. Illalla kotona löysin sähköpostilaatikosta kirjeen, jota olen odottanut. Vastasin samana iltana (ja paljastan salaisuuden: jäin, Ystävä hyvä, sähköpostilaatikon viereen odottamaan seuraavaa kirjettäsi). Odotellessani laitan tähän malliksi kuvan täkäläisistä kävelymaisemista. Koski ei näy kuvassa, mutta kyllä se tuossa vieressä vasemmalla on. Olen nimittäin aina pitänyt kosken rannalla kävelemisestä.

Lisäys 13.4.08: Tammerkosken Hämeensilta.

Leave a Reply