Ihan kuin ulkomailla

Tampereen Keskustorin tienoilla minusta usein tuntuu siltä kuin olisin ulkomailla tai missä tahansa muualla kuin kotikaupungissani. Autio tori, ihmisiä jossain kauempana ja kauniita rakennuksia torin laidoilla. Joskus jotain niistä remontoidaan, kuten kuvasta näkyy. Myös bussin odottajille tarpeellinen katos mainosseinineen palauttaa katsojan nykyaikaan ja harkitsemaan uudelleen, mihin kännykkänsä kameran linssin suuntaa tai suuntaako mihinkään. Ehkä minunkin pitäisi siirtyä kuvaamisesta tekstareihin. Odotetut tekstarit ovat kivoja ja sopivat vastaukseksi myös muilla kanavilla lähetettyihin viesteihin. Asialliset tekstarit eivät tarvise edes odotusta kelvatakseen. Mutta juuri nyt tyydyn kännykkäni kameraan ja näytän ihan vain oman mielihyväni vuoksi kuvia täälläkin, ikään kuin olisin turistimatkalla maailmalla.

Leave a Reply