Kokouksesta kotiin, potilaspetiltä politiikkaan

Kävelin eilisiltana Tampereen Seudun Vihreät Naiset ry:n kevätkokouksesta kotiin Tammerkosken virtaussuuntaan jonkin matkaa. Vesi näytti virtaavan nopeammin kuin minä käyskentelin eteenpäin. Tunnustelin tunnelmiani kokouksessa tapahtuneen TASVINA ry:n hallitukseen paluuni jälkeen. Luovuin terveydellisistä syistä puheenjohtajuudesta viime vuoden lopussa ja jäin samalla kokonaan hallituksesta. Kevään tullen olen toipunut hyvin. Kun uusi puheenjohtaja muutti pois paikkakunnalta, valittiin eilen häneltä vapautuneisiin paikkoihin kaksi ihmistä: hallituksen varapuheenjohtaja nousi puheenjohtajaksi ja minä hallitukseen. Muutenkin olen toistaiseksi saanut paremman paluuotteen politiikan kuin muiden elämänaluiden suhteen. Puoluekokousöiden petipaikkani Mikkelissä on jo varattuna.

Leave a Reply