Laitoin villahousut naftaliiniin

Nyt on ollut jo niin monta lämmintä päivää, että uskaltauduin ikään kuin laittamaan villahousut naftaliiniin. Ystäväkin suositteli sitä. Kaikilleko lie suositellut vai vain minulle? Joka tapauksessa olen ihan kesän tuntumassa, sillä västäräkistä on kulunut jo vähäsen, siis västäräkin näkemisestä. Kulttuuria olisi myös mukava havainnoida silloin tällöin, mutta toistaiseksi se on jäänyt lähes kuulopuheiden tai oikeastaan lukemusten varaan, eikä kokemusten. Soneraako siitä pitänee syyttää, että luen taas kulttuurikuulumiset nettisivuilta. Kun en kehtaa kuvata villahousuja, eikä västäräkki suostunut pysymään paikallaan riittävän kauan, minulla ei ole tähän kohtaan niistä kuvaa. Lapsuuteni Itä-Hämeessä sinivuokot saattoivat ehtiä äitienpäiväksi. Täällä niitä on ollut jo pitkään. Tai ehkä syy ei olekaan alueellisissa eroissa, vaan muuttuneessa ilmastossa?

Leave a Reply