Heidi Hautala ja Satu Hassi

Jotkut näyttävät saavan haasteita ja jotkut eivät, kun blogeissa kiertää joku meemi. Nyt pinserin Riitta vastaa haasteeseen, vaikka häntä ei ole haastettu ja kertoo haluavansa lukea nykyisen presidentin blogia.

Minäpä pistän paremmaksi. Minuakaan ei ole haastettu kertomaan, kenen blogia haluaisin lukea, mutta kerron sen silti: minä haluaisin lukea presidentti Heidi Hautalan blogia. Teen nykyisin paljon tämän toiveeni toteuttamiseksi ja niin tekevät monet muutkin.

Presidenttiehdokas Heidi Hautala käykin jälleen kampanjoimassa Pirkanmaalla lauantaina 7.1. koko päivän. Kaikki tilaisuudet ja paikat näkyvät Pirvin kalenterista. Tampereen tilaisuudet (tapaaminen Tapsantorilla klo 12.30-13, Aamulehden paneeli yliopistolla klo 14-16 ja Kello viiden tee Gobalissa 17-18.30) näkyvät lisäksi myös siellä, missä Trevi kertoo ajankohtaista asiaa.

Tuolta Trevin ajankohtaista-sivulta löytyy myös MEP Satu Hassin ynnä muiden järjestämä Globaalin tasa-arvon ilta maanantaina 9.1. ympäristötietokeskus Moreeniassa Tampereella. Satu Hassin otsikko on “Vain oikeudenmukainen maailma on turvallinen”. Kommenttipuheevuoro ja kaksi kommenttia ovat “Tasa-arvokysymyksiä…”: “…Afrikasta” (gynegologi Maija Kajan), “…Keski-Aasiasta” (nuorisosihteeri Anna-Maria Urhonen) ja “…Suomesta (minä).

Leave a Reply