Kivet tuovat nyt kipua – ja teeveestä näkyvä lätkämatsi.

Tänään en ole ollut ollenkaan innoissani tai iloissani. Sappikivet ovat aiheuttaneen äkläkkää kivistystä. Nyt on jo parempi olo, mutta johan maanantai on puolen tunnin päässä puolesta yöstä. Vielä on maanantai, mutta ei aikaakaan, niin ollaan tiistaissa. Lieventävänä asianhaarana tässä on se, että teeveestä tulee Kanada-Suomi jääkiekko-ottelu. Juuri katkesi mailan varsi ja suomalaispelaaja puolusti mailatta. Ihan niin kuin itse olisin nyt elämän pelikentillä tylsillä luistimilla, poikkinaisella mailalla ja muiden suomalaisten tapaan päästän maailman lämäisemät kiekot maaliin. Vertaus ontuu hieman, mutta Kanada johtaa nyt juuri 3-1 ja minä olen elämäni pelikentillä suunnilleen saman verran tappiolla. Minun pelini jatkuu toivottavasti kauemmin kuin tuo meneillään oleva televisioitava peli. Kuvaksi sopinee Keskustorin kaltevan pinnan kiveys, jolle innokkaat tamperelaiset vapaa-ajanluistelijat tahtovat jouluksi tekojään. Minnehän sen sinne saisi, sileän jään vinon kivipinnan päälle?

Leave a Reply