Seinäkukkasen omasta navasta

Sitä minä vaan, että sappikivikohtauksien kouristelun yhteydessä ovat navan leikkausompeleet auenneet. Kunhan käyn kivistä magneettikuvauksessa tämän kuun lopussa ja neuvottelen kirurgin kanssa ensi kuun alussa, saattaa lopputuloksena olla sappikivien poiston lisäksi myös navan korjaaminen. Tämän lähempänä oman navan ympärillä pyörimistä juttuni tuskin voisi olla. Toki odottelen viimeistä lomapäivää (p.o. työttömyyspäivää) eli sunnuntaita ja ensimmäistä päivääni palkkatuella palkattuna Tampereen yliopiston Sosiaalipolitiikan ja sosiaalityön laitoksen tutkimusamanuenssina. Realistinen optimisti kun olen, niin ounastelen paluuta tutkijaksi, filosofiksi menneiden vuosikymmenien tapaan. Muut optimistiset haaveeni ovat pääteltävissä ihmissuhteitteni reaalitilannetta konkretisoivasta kuvasta.  Seinäkukkasen kuvassa on Särkynyt sydän. Optimisti?

Leave a Reply