No onko? Onko sininen?

Kovasti minä koetin, mutta en onnistunut. Minä koetin unohtaa uteliaisuuteni sinisen suhteen, mutta eipä ponnisteluni auttanut. Tarkistettava se oli. Niinpä kuljin sen saman satunnaisen talon luota, minkä tienoilla sininen oli jäänyt askarruttamaan. Nostolava oli ylhäällä ja näytti näin kauempaa katsottuna oikeastaan aika hauskalta laitteelta.

Maalari oli lavalla, mutta kauempaa en nähnyt, mitä väriä hän oli levittämässä. Suojatie oli kumpaankin suuntaan sen verran kaukana, että en mennyt kadun yli. Koetin tehdä tarkistuksen talon kohdalla omalta puoleltani katua taloa katsellen.

“Maalari maalasi taloa, sinistä ja punaista.” Ei vainkaan. Jos nyt jotain näin, niin näin siniharmaata. Tai vaaleansinistä, ehkä. Vaaleanpunaisen seinän ensimmäinen ikkuna oikealta oli saamassa harmaasti, vaaleasti sinertävät puitteet. Ja eikö vain olekin kivan näköinen laite tuo nostolava?

One Response to “No onko? Onko sininen?”

  1. Äh, siellä mitään ikkunanpuitteita vielä maalattu. Jotain muuta niille pokille on tehty, jotain maalaamisen valmisteluja.

Leave a Reply