Haastettu

Kaikenlaiset kommentit ilahduttavat, joten tartuin heti haasteeseen, jonka löysin blogini kommenttiosastostosta.

Riitta on haastanut minut tähän: “Homman nimi on siis se, että paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.”

Siispä käytin melkoisen rupeaman aikaani ja kaivamalla kaivoin johdonmukaisesta ja ah niin normaalista elämästäni joitain seikkoja, jotka saattavat muista ihmisistä tuntua omituisilta. Omasta mielestäni nämäkin tapani ovat aivan normaaleja. Tässäpä näitä on:

1. En voi ohittaa kaupungille unohdettua juomalasia ottamatta sitä talteen, sillä huolellisesti pestynä sille löytyy aina jotain käyttöä. Kukapa ei ottaisi kierrätykseen hyvää lasitavaraa?
2. Pelaan kotipingviinilläni eli tietokoneellani joskus väsyneenäkin mahjonggia ja annan illan soljua yöksi. Seuraavaksi hätkähdän hereille joskus aamuyöstä. Huomaan torkkuneeni tietokoneen ääressä tuolilla ja pitäväni hiirtä kädessäni seuraavaa siirtoa meinaten. Pelaan luonnollisesti pelin loppuun. Sitten sammutan tietokoneen ja valot. Vaellan pimeässä unten maille.
3. Olen saanut joltain liiketuttavalta liikelahjana toistakymmentä vuotta sitten aamutossut. Ne on valmistettu kangaspeitteisestä superlonista, joten reikiä on tullut vuosien mittaan. Paikkaan niitä yhä uudelleen ja uudelleen. Niinpä niiden rakenne on monesta kohden pelkkien paikkojen varassa. Tohvelit ovat todella mukavat jalassa.
4. Syön päärynät mieluiten ohuiksi ympyränmuotoisiksi siivuiksi leikattuna. Sillä tavoin koen saavani isomman päärynäannoksen ja päärynän maku tulee paremmin esiin.
5. Kun olen lainannut jotain kirjaston kirjaa sallitut viisi uusimiskertaa, yritän sitten lukea kirjan parin kolmen viimeisen sallitun lainavuorokauden aikana. Usein onnistunkin siinä. Silloin koen itseni sankariksi.

Haastan mukaan seuraavat:

Antti-Juhani Kaijanaho, Karin logi, Museopaiväkirja, Anna Kontula ja Kun kirjoitan

3 Responses to “Haastettu”

  1. […] Äitini haastoi minut tällaiseen meemiin. […]

  2. […] Maija on haastanut minut. Homman nimi on siis se, että paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. […]

  3. […] nyt saamaani haasteeseen ja listaan viisi omituisinta tapaani (haastamatta muita kuitenkaan tekemään […]

Leave a Reply