Vaalikuva

Tänä syksynä pääsemme taas äänestämään. Minä en ole ikinä ymmärtänyt, miksi ehdokas ei saisi äänestää itseään. Kuinka kukaan muu voisi luottaa sellaiseen ehdokkaaseen, joka ei luota itseensä ainoan äänensä verran? Jos kukaan muu ei kannata, niin onko nolompaa saada yksi ääni, omansa, kuin jäädä kokonaan ilman ääniä? Jos ei mitään mullistavaa satu, niin minä tulen saamaan ainakin yhden äänen vuoden 2008 kunnallisvaaleissa. Arvostan myös kaikkia muita ääniä, jotka saan. Vaalikuvasta ainakin tuli ihan kelvollinen, vaikka kävin kuvaajan studiolla paluumatkalla sairaalasta kotiin. Silloin leikkauksesta oli kulunut vuorokausi. Mikäpä tuollaisen kuvan kanssa on esittäytyä vaalien alla julisteissa, joissa on sadan vihreän tamperelaisen ehdokkaan kuva. Sata ehdokasta on täällä täysi lista. Siitä sitten vaan valitsemaan!

Leave a Reply