Kiitos ja onnea!

Vietin sunnuntaisen vaalipäivän aamusta iltaan Etelä-Hervannan koululla Tampereen äänestysalue 56:n vaalilautakunnan varapuheenjohtajana. Siellä äänestysprosentti oli noin 56. Kun ikänikin on 56, aprikoin, saanko ääniäkin 56, sillä vaalinumeronihan oli 456. Mieleni perämetsässä toivoin jopa äänestysnumeroni verran ääniä, vaikka tiesin, että vihreällä listallamme oli myös 99 muuta hyvää ehdokasta. Sain 30 ihanan vihreää ääntä, joista olen kiitollinen. Jatkan tietysti vihreää puurtamistani voimieni mukaan ja otan vastaan luottamustehtäviä, joita toivottavasti riittää minullekin asti. Olen syvästi iloinen vihreiden voitoista vaaleissa. Tampereen vihreä valtuustoryhmä kasvoi kolmella ja on nyt 11. Myös koko valtakunnassa monen valtuuston vihreys lisääntyi. Onnea voittajille. Valoa, virkeyttä ja ehtaa vihreää voimaa politiikkaan!

Leave a Reply