Jossain lämpimämpää?

Istuskelen kotosalla, katselen teeveestä yhdistetyn kisaa ja palelen. Sytytin lämpökynttilän, mutta ei se paljon auta. Jos poltan kynttilää ihan lämpömittarin lähellä, saan ainakin illuusion lämpenemisestä.

Ihan tässä pitää laittaa villahousut ja muutakin villaa ylle, piakkoin. Ei heti, sillä sisäinen lämpötilani nousi juuri hetkellisesti suomalaisen nuorukaisen voiton myötä. Aiemmin päivällä on yksi suomalainen nainen voittanut kultaa, sekä ainakin yksi mies ja yksi nainen ponnistelivat neljänneksi. Siksi tartten vasta nyt villaa ylle. Vai tuleeko teeveestä vielä lisää edustuksellista menestystä?

Tai ehkä pitäisi tehdä niin kuin joinain tuulisen kylminä, vesikelkkakelisinä päivinä teen. Silloin tapaan mennä lueskelemaan johonkin lämpöiseen kahvilaan. Kahvin kera lukeminen maistuu. Tunnustan kuitenkin näin vain itsekseni, että luen vain näön vuoksi. Luen, etten näytä yksinäiseltä muiden asiakkaiden, henkilökunnan ja ohikulkijoiden mielestä. Mutta nyt villaa ylle!

Leave a Reply