Muuttoa odotellessa, jo vain.

Olen saanut kirjeen vuokra-asuntoni omistajan (eli taloyhtiön) edustajalta (eli isännöitsijältä). Kirje oli sellainen kuin oletinkin, asiana oli vuokrasopimuksen irtisanominen puolen vuoden irtisanomisajalta.

Asuntoni myydään joiltain osin vielä meneilläänkin olevan putkiremontin rahoittamiseksi. Saan minä tämän ostaa siinä missä kuka tahansa muukin, ei siinä mitään. Työtön toipilas kun olen, niin tuskinpa saan lainaa oston rahoittamiseen. Taidanpa ryhtyä hakemaan kaupungilta asuntoa. Tosin tuttujen sinkkujen asunnonjonotusaika on täällä ollut jopa 16 kk. Kyllä tämä tästä silti järjestyy, uskon, optimisti kun olen, tavalla tai toisella. Saattaapi käydä ihan hyvinkin, saattaapa hyvinkin.

(Lisäksi taaas ihan vain näin meidän kesken arvoisa satunnainen työnantajatahon lukija: jos voisit käyttää ex-rakennuspiirtäjää, erityiskasvatuksen filosofia, tuplamaisteria, ex-tutkijaa/-toiminnanjohtajaa/-tutkimusamanuenssia palkkatuen tuella, niin ihan olisin käytettävissä työtehtäviin.)

Kotona 31.5.2010

Leave a Reply