Hyvää Juhannusta!

Sitä minä vaan, että hyvää Juhannusta kaikille! Eilen oli Jussin päivä, eikä miestä mailla halmeilla. Nyt aattoiltana  aion rupatella serkkulikan kanssa, muuten olen itsekseni. Huomenna on taas Juhannus, jota vietän kotosalla järvettä ja siis varmaankin myös hukkumatta. En tiedä miten lie naisten kesäisten veneretkien laita, käyvätkö saarissa vai hukkuuko meitä miesten tavoin keskellä järveä veeseettömillä tarveasioinnilla. No, kun tuota järveä ei ole tähän tietoon tälle viikonlopulle, niin en ei siis tule hukuttua sopimattomasti tai mietittyä, missä asussa uisi. Villahousut ovat ullakolla viileilläkin kesäsäillä, villasukat joskus jalassa silti ihan viihtyvyydenkin vuoksi. Hyvää Juhannuksen aikaa!

Oma kuva Juhannuksen tienoilla 2010

Oma kuva Juhannuksen tienoilla 2010

Leave a Reply