Mielin työtä!

Mieleni tekee päästä töihin taas. Työ ihmisten parissa arjen areenoilla, mutta enimmäkseen toimistossa yksin ja ihmisten kanssa ihmisiä varten kiinnostaa. Jos pitää liikkua paljon, toivon kävelymaastoilta tasaisuutta ja kerroksissa hissiä, mutta silloin tällöin voin nykykunnollani käyttää portaitakin.

Pisimpään olen työskennellyt tutkijana Jyväskylän ja Tampereen yliopistoissa eli pätkätöissä valtion palveluksessa. Olen myös toiminut määräaikaisena toiminnanjohtajana kolmannella sektrorilla pari vuotta ja toisen mokoman yksilövalmentajana sosiaaliseen työllistämiseen ja kierrätykseen keskittyneessä yhdistyksessä. Yrityspuolellä olen toiminut lukion ja yliopiston lomilla tuotantolaitoksissa (kutomo, olutpanimo), kaupallisella alalla (jäätelökioski, konditoriakahvilat, matkailuravintola) sekä rakennuspiirtäjänä arkkitehtitoimistossa. Olen opettanut Jyväskylässä ja sen ympäristökunnissa ja toiminut sosiaaliohjaajana Helsingissä kuntasektorilla.

Olen maaseututyöläisperheestä kotoisin, maisteri ja maisterin äiti. Viimeisin työpaikkani oli “toistaiseksi”, mutta firman konkurssi vei työni. Työtä voisin yhä tehdä eläkeikään asti, siis useamman vuoden vielä. sillä olen vasta 61-vuotias. Vuosaaren TE-toimisto välittää työpanostani, mistä sille kiitos jo etukäteen ja menestyksen toivotuksia minun työllistämiseeni.

Peukutan työllistymistäni, vaikka tällä kertaa ensimmäisen työttömän kuukauden hakuni eivät ole tuottaneet kuin ystävällisiä kiitoksia kiinnostuksesta työpaikkoja kohtaan. Olenkin kiinnostunut työpaikoista, jostain yhdestä työpaikasta minua varten.

Leave a Reply